България
    |         |         |    
Avon
Лесно начало

Искаш да промениш живота си, но не знаеш как? С нас тази цел е лесно и бързо изпълнима! Не ти е нужна първоначална инвестиция, само малко време и желание. Стани представител на Avon - оттам насетне всичко е в твои ръце. Знаеш, че всяка жена си пада по магнетично червило и качествен фон дьо тен - просто й ги предложи, тя със сигурност вече познава Avon. Бъди постоянна - времето и трудът, които влагаш, ще ти се отплатят съвсем скоро под формата на нови възможности за развитие, свързани с добри допълнителни доходи.

  believe
 • Сподели с приятели

  Дамите обожават да си споделят! Покани свои приятелки, разгледайте брошурата и ги вдъхнови, като пробвате заедно някои от продуктите на Avon. Разкажи им за всички възможности, привилегии и оферти, които Avon може да им предложи. Много често най- добрите ти приятели стават най-добрите ти потребители, а защо не, представители.

 • Представи продуктите

  Представи продуктите на Avon и техните предимства. Посъветвай приятели и познати как да ги използват, за да постигнат максимален ефект. Превъплъти се в техния консултант по красота и ги въведи в света на Avon. Разкажи им за блестящите възможности, които Avon открива пред всички свои представители.

 • Вдъхнови

  Като представител вече си се убедила в стабилността на компанията, качеството на продуктите и широтата от перспективи и възможности, които компанията може да предложи. Вдъхнови и други около теб! Бъди истински лидер и модел за другите представители. Окуражи ги в създаването на лоялни потребители и увеличаването на личните поръчки.