България
    |         |         |    


 
     
Body care Questions and Answers

  
 

През зимата кожата ми се изсушава и започва да се бели. Как да възстановя мекотата и гладкостта й?

          През зимните месеци, когато кожата е скрита под многобройните слоеве от дрехи, ние често пренебрегваме грижите за нея. В резултат на това кожата се дехидратира от запарващо действие на дрехите и изсушаващия ефект на отоплителните уреди. За да подобрите състоянието на вашата кожа следвайте изложените по-долу стъпки. Първо използвайте ексфолиращия гел за душ от серията Skin So Soft веднъж седмично, за да премахнете мъртвите клетки и да дадете шанс на новата, мека кожа да се развие. Второ, при къпане, поддържайте необходимото ниво на хидратация с помощта на Овлажняващия гел за дущ Skin So Soft, съчетан след това с Овлажняващия лосион за тяло Skin So Soft. Продуктите от серията Skin So Soft притежават формула със специален овлажняващ комплекс TRM3, съдържащ лупинови протеини, слънчогледови семена и полимери, които контролират отделянето на влага.


         

Искам да запазя кожата си мека и овлажнена, но нямам време да използвам лосиони за тяло всеки ден.

Овлажняващият спрей за тяло със суха маслена есенция от серията Skin So Soft предлага бързо, лесно и ефективно овлажняване. Формулата се абсорбира бързо от кожата и не оставя никакви мазни следи.


         

Какви грижи трябва да полагам за бюста си?

Гърдите нямат никакви мускули, но се държат от кожата, която определя тяхната форма и стегнатост. Затова при вземането на душ е добре да ексфолиираме бюста с ексфолиант за тяло (например Ексфолианта за тяло с екстракт от нар) с леки кръгови движения. А след душа да се погрижите за тази област на тялото като нанесете Гел за стягане на бюста.